PASZTET ¦wi±teczny Pieczarki posiekać i usmażyć, tak samo cebulę | |
Schab z szynkowaru (dobry również dla cukrzyków 🍬) Schab pozbawić białej błonki (mizdry), umyć, ponakłuwać wykałaczk± (tak± do grilla, dług±) i natrzeć dokładnie peklosol± oraz pieprzem | |
Nie sam± ryb± człowiek żyje - czas na schaboszczaka 1. Mięso posmaruj dokładnie musztard±, natrzyj przyprawami - sol±, pieprzem, posiekanym i roztartym czosnkiem i majerankiem | |
Dary lasu Grzyba oczyscic obtoczyc w jajku i w bułce tartej | |
UWAGA. Mięsko w słoiku (kurczak,karkóweczka) Bardzo prosty sposób przygotowania, słoiki ciężko otworzyć, praktycznie zamknięte na amen | |
Gulasz na szybko. Stan pierwotny dania wykonuje się w zaciszu domowym | |
misz/masz- danie jedno garnkowe (szybkowar) do szybkowaru kroimy ziemniaki w plastry (ok | |
ADMINOWY PRZEPIS NA DODANIE PRZEPISU 1. Logujesz się na stronie głównej KuchniaKierowcy |