Autor - krzysztof1989 | |
Czas przygotowania - powyżej 60 minut | |
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie | |
Składniki | |
mięsko z kurczaka lub inne, karkówka, mięso z kaczki | |
Sposób przygotowania: | |
Bardzo prosty sposób przygotowania, słoiki ciężko otworzyć, praktycznie zamknięte na amen. Mięso np. z kurczaka przyprawiamy według uznania, jak kto lubi. Następnie całkiem surowe mięso wkładamy do słoika dolewamy łyżkę oleju i zakręcamy: ) Wkładamy słoiki do piekarnika na 150st. na 80-90min. pod żadnym pozorem nie otwierać piekarnika i nie wyciągać słoików, zostawić do wystygnięcia. info. Krzysiek 669137357 |
krzysztof1989
2014-03-31 08:52:44 | to mięsko robię od 7 mieś, ani jeden słoik nie puścił. |
ŻonaFoxa
2015-12-01 22:49:44 | witam, a mogę zapytać czemu surowe? może byc gotowe czy koniecznie surowe? |
autist2
2016-09-18 18:00:11 | słoiki wkładamy do zimnego piekarnika czy rozgrzanego? |