Kuchnia Kierowcy

Tosty parkingowe ala Yeti

  
Autor - Yeti
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

chleb tostowy - 1 opakowanie
ser topiony w plastrach - 1 opakowanie
parówki lub kiełbasa - 3 szt lub 15 dkg
jajka - 3 szt

Sposób przygotowania:

Między dwie kromki chleba tostowego włożyć plaster sera i 1 - 2 plasterki kiełbaski lub parówki. Następnie otrzymaną kanapkę obtoczyć w rozmąconych jajkach i wrzucić na rozgrzany tłuszcz na patelni. Gdy jajko się ścina topi się również żólty ser, co daje tostowi spoistość. Należy posiadać duży zapas serwetek oraz wody i mydła do umycia górnych kończyn, bo danie smaczne, ale cokolwiek tłuste.
Uwaga! to nie jest danie dla dbających o linię, ale takich wśród kierowców chyba nie ma... .

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja