Kuchnia Kierowcy

Pasta kanapkowa z tuńczyka (także dla cukrzyków 🍬)

  
Autor - Kinia_etransport.pl
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

1 duży ogórek kiszony
puszka tuńczyka w sosie własnym
pół kostki twarogu półtłustego
2-3 jajka ugotowane na twardo
sól
pieprz
szczypiorek

Sposób przygotowania:

Ogórka i szczypiorek drobniutko pokroić. Tuńczyka odsączyć i ''rozciapać'' widelcem razem z twarogiem i jajkami. Dodać ogórka, szczypior, doprawić solą i pieprzem. Jeśli jest zbyt gęste, można dodać łyżkę jogurtu greckiego lub naturalnego.

A jeśli posiadasz w kabinie naczynie miksujące to zwyczajnie wszystko ze sobą miksujesz. Nie ma wówczas potrzeby dodawania jogurtu, pasta będzie idealna.

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja