Kuchnia Kierowcy

Pasta kanapkowa szprotowo-twarogowa (także dla cukrzyków 🍬)

  
Autor - Kinia_etransport.pl
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

mała cebula
puszka szprotów w oleju
pół kostki twarogu półtłustego
łyżka majonezu majonezu (🍬 w wersji dla cukrzyków majonez zastąpić gęstym jogurtem naturalnym)
1 - 2 łyżeczki musztardy np.sarepskiej
sól do smaku
Koperek (ile kto lubi), może być suszony w przypadku braku świeżego

Sposób przygotowania:

Szprotki należy odsączyć z oleju.
Wszystkie składniki zmiksować lub zblendować ze sobą. Doprawić solą i dorzucicić koperek.
Zamiast koperku można posypać szczypiorkiem.

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja