Kuchnia Kierowcy

Pasta kanapkowa z serka, szynki i rukoli (także dla cukrzyków 🍬)

  
Autor - Kinia_etransport.pl
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

rukola - garść
szynka drobiowa - 100g
serek śmietankowy - 100-120g
cebula - 1 mała sztuka
jajko ugotowane na twardo - 2 szt
musztarda sarepska - czubata łyżeczka
sól
pieprz

Sposób przygotowania:

Przepis bardzo prosty - wystarczy wszystko razem zmiksować, zblendować. Jeśli pasta jest przygotowywana gdzieś w świecie, na pauzie, to rukolę, szynkę, cebulę i jajka należy posiekać drobniutko (jak kto potrafi) i widelcem przemieszać z resztą składników. Dosolić i dopieprzyć do smaku.

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja