Kuchnia Kierowcy

barszcz czerwony po tunningu

  
Autor - leon
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

Barszcz czerwony,tz gorący kubek
łyżka śmietany
ząbek czosnku
magii i pieprz

Sposób przygotowania:

Barszcz zalać wrzątkiem, dodać czosnek, śmietanę. Dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku.
Smacznego Kolego;-)

Dodatkowe informacje:

  • bardzo pikantne

Wasze komentarze

mirage
2017-09-29 12:06:51
Taki gryzący kubek doskonale wzbogaca inną potrawę-barszcz ukraiński f-my P**FI !
Yeti
2017-11-11 19:07:07
To prawda. Barszcz tej firmy jest niejadalny bez tuningu. Za to barszcz Leona daje sie jeść w kazdej sytuacji.
By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja