Kuchnia Kierowcy

żeberka inaczej

  
Autor - leon
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

6 dużych cebul
olej
maggi
pieprz

Sposób przygotowania:

Cebulę pokroić w półkrążki, pokropić magą, wymieszać, odstawić na pół godziny. Na patelni rozgrzać olej, dodać cebulę. Smażyć ciągle mieszając. Gdy cebula zarumieni się, ponownie pokropić magą, przyprawic do smaku pieprzem. Podawać gorącą ze swieżym pieczywem i kiszonym ogórem.
Smacznego Kolego;-)
Ważne.
zaleca sie smażyc poza kabiną na "wolnym powietrzu". Ewentualne pozostałośći zapakować w szczelne opakowanie..... zapach smażonej cebuli bardzo ciężko jest "wygonić" z kabiny.

Dodatkowe informacje:

  • bardzo pikantne

Wasze komentarze

Robson
2012-06-18 13:49:39
Takie radzieckie żeberka to super sprawa, można dodać jeszcze troszkę kiełbaski
djjungle
2012-10-30 21:33:00
spoko danie wlasnie pobrobowalem w ostatni weekend na a6 parking wahldorf pozdrowienia z zielonego dafa
zzzzz
2013-05-04 20:18:18
Super danie, jak zapasy się kończą, ja lubię z papryką
By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja