Kuchnia Kierowcy

BOGRACZ

  
Autor - alutkam
Czas przygotowania - do 60 minut
Możliwe do przygotowania - tylko w domu (przetwory na wynos/wywóz)

Składniki

1 kg wołowiny
2 duże cebule
5 pomidorów
2 papryki zielone
2 papryki żółte
2 łyżki przecieru pomidorowego
3 ząbki czosnku
przyprawy: sól, pieprz, przyprawa do gulaszu, 1 łyżeczka papryki ostrej etc.

Sposób przygotowania:

Mięsko pokroić w kostkę, do garnka nalać odrobinę oliwy i smażyć mięsko oraz dodać cebule i pod koniec czosnek. Zalać wodą lub bulionem dusić aż zmięknie mięsko. Dodać pokrojone w kostkę warzywa oraz przyprawy. Gotować aż będzie miękkie. Na koniec dodać przecier pomidorowy... . I do słoika.

Dodatkowe informacje:

  • bardzo pikantne

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja