Kuchnia Kierowcy

zupa gulaszowa po węgiersku

  
Autor - dyzio
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

słoik mięsa
ziemniaki
świeża papryka słodka dwie szt. ( w zależności od ilości gotowanej zupy )
puszka fasoli czerwonej
kostki rosołowe
warzywa, marchewka, pietruszka itp.
torebka mielonej słodkiej papryki
papryka mielona ostra
pieprz, sól, magi ( wedle gustu )

Sposób przygotowania:

wrzucamy mięso, ziemniaki pokrojone w kostkę, paprykę pokrojoną w paski uprzednio wydrylowaną z pestek, warzywa do garnka, zalewamy wodą gotujemy, wrzucamy kostki rosołowe, gdy ziemniaki zaczną mięknąć wlewamy puszkę czerwonej fasoli wraz z zalewą wsypujemy słodką paprykę, pieprz i szczyptę mielonej ostrej papryki

Dodatkowe informacje:

  • bardzo pikantne

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja