Kuchnia Kierowcy

Podróże kulinarne Heńka :)

  
Autor - nowyheniekstar
Czas przygotowania - do 30 minut
Możliwe do przygotowania - na parkingu / w trasie

Składniki

Makaron
Oliwa z oliwek lub olej , może być odrobina smalcu
kiełbaska pokrojona w kostkę lub boczek , może być lekko tłustawy wtedy nie potrzebujemy oleju itd..
świeże jaja ilość zależy od nas
kostka białego twarogu lepszy półtłusty to będzie go lepiej pokruszyć
kartonik maślanki tu zrobię reklamę może firma zapłaci hehehe zambrowska lub Toruńska
sól
pieprz do smaku...

Sposób przygotowania:

Boczek podsmażyć na patelni, gdy zacznie podskakiwać wtedy ugotowany wcześniej makaron nałożyć na patelnię i mieszając drewnianą łopatką aby nie popsuć teflonu smażyć wszystko razem, gdy uważamy ze makaron jest wystarczająco podsmażony wlewamy rozbite jaja cały czas mieszając przyprawiamy do smaku, gdy jajko się zetnie wykładamy całość na talerz, kruszymy biały twaróg na całość, otwieramy litrową maślankę i zapychamy się na maksa !!! Po takim jedzeniu przejechanie dozwolonego czasu który przewiduje ustawodawca nie będzie problemem gwarantuje -SMACZNEGO:)

Dodatkowe informacje:

  • bardzo pikantne

Wasze komentarze

By dodać własny komentarz musisz się zalogować

Konto w etransport.pl
Rejestracja